Okei, mistäs sitä aloittaisi...

Noh, ensinnäkin, päivä alkoi oikein loistavasti, vaikka olinkin nukkunut pätkissä yöni + Timo lähti aikaisin linja-auton kyytiin.
Töissäkin meni suht hyvin siihen asti, että kuorma tuli ja aloin purkaa sitä.
Sitten, noin puoli tuntia ennen iltavuorolaisen tuloa alkoi haukkuminen läskiksi ja käskettiin painua.. no, tiedätte varmasti minne. Että se siitä hyvästä päivästä taas vaihteeksi.
Ja näin fiksua käytöstä voi siis odottaa aikuiselta (?) mieheltä, joka ei koskaan pyydä anteeksi sanomisiaan, ne puheet pitää vain kestää, sillä jos sanoo takaisin, palaute on taas sitä mukaa.. Enkä edes ymmärrä minkä takia tuo yhtäkkinen haukkuminen edes alkoi. Mielestäni en mitään väärää tehnyt, tavallisia töitä vain.
Ja kyseessä ei todellakaan ole dementikko mies, muistia riittää vuosien taakse minuutin tarkkuudella..
Saa nähdä minkälain huomisesta iltavuorosta taas tulee.. jos sama meno jatkuu, taidan lopultakin uskaltaa nostaa kissan pöydälle niin sanotusti ja kysyä, että mikä ny muka on loppujen lopuks vikana? Yleensä välttelen viimeiseen asti riitatilanteita, tämän ylimaallisen herkkyyden kanssa kun alkaa lähes välittömästi kyyneleet valua ja appajee, sitähän se hoidettava osaa käyttää hyväksi..
Eipä tuo haukkuminen olisi niin pahalta tuntunut, jos se olisi jäänyt vain meidän kahden väliseksi, mutta kun samaa saatanan virttä piti jatkaa vielä iltavuorolaisen aikana. Kai piti sille ah niin ihanalle hoitsulle todistella, että mä olen todella paska ihminen, jota saa haukkua ja nimitellä miten tykkää. Että erittäin mukavaa keskiviikkopäivän jatkoa sitten vain, kun töistä lopulta pääsin puoli tuntia työajan loppumisen jälkeen.

Noh, ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin tässä elämässä nyt. Reilun parin viikon päästä alkaa kesäloma, jolloin en todellakaan edes pieraise työmaalle päin.
Kesällä nimittäin olisi muuttopuuhat edessä, tarkoitus olisi muuttaa yhteen tuon Timon kanssa.. :) Hieman haikealta toki tuntuu jättää tämä sinkkukämppä, mutta ilmeisesti tämä asunto on sellaiseksi tarkoitettu.. edellinenkin asukas muuti pois kun meni naimisiin.. Toteutuiskohan tämän kämpän karman laki munkin kohdalla ;D

Kesällä olis myös tuon pikkuveljen rippijuhlat, jotka eivät onneks oo mikään iso häppeningi, kummit, mummo ja pappa ja toinen äidin siskoista vain tulossa vieraiksi.. Harmi kun se on just Provinssi-vkonloppuna, olis ollu kiva mennä kattomaan lauantai-iltana Sonata Articaa.. mutta eipä siinä kai paljoa menetä, tilaisuuksia tulee aina :D
Ja kyl mä tänä kesänä saan festarista ihan tarpeeksi kun 5.6. lähdetään pienellä porukalla Live Helsinki 2010 -tapahtumaan kattomaan Gun´s Rosesia :) Ja heinäkuussa on sitten Tracon Tampreella.
Mistä tulikin mieleeni, toivottavasti ne liput tulee heti kesäkuun alussa postissa, että ehtivät tänne ennen virallista muuttoa.

Ja niin, labrassa käynti huomenna, pitää taas hakea se purkki sieltä, että saa siitä ittestänsä otettua näytteen ja lähetettyä Sjoelle tutkittavaksi.. mahtaa patologeilla olla mielenkiintoista siellä, tutkien toisten ihmisten eritteitä.. Onneks en sitä valinnut työkseni... :D

Mut sainpa yhden urakan loppuun. Bleachin jaksot katsottu siihen asti, kun Aizen vs kapteenit fightti alkaa..